Home TEMA DANA POZADINA PROJEKTA „KORONA“-TRI SCENARIJA GLOBALISTA

POZADINA PROJEKTA „KORONA“-TRI SCENARIJA GLOBALISTA

81
0
SHARE

Većina svetskih stručnjaka, kojima se može verovati i koji nisu u bilo kakvim državnim telima, među kojima je i oko 50.000 lekara okupljenih u sada već međunarodni pokret, ocenjuje da je epidemija novog koronavirusa pre svega politički projekat globalističke elite.

Naravno, niko ne spori da to oboljenje postoji. Ali okolnosti u kojima se diriguje često poguban način lečenja, manipulacije brojevima oboljelih i umrlih, kao i političke odluke koje se opravdavaju borbom protiv korone sugerišu da je u pozadini dugoročni projekat, a korona samo njegov instrument.

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO), smrtnost od posledica infekcije koronavirusom, koji se zvanično zove COVID-19, na globalnom nivou iznosi 0,14 odsto, a ne objavljuje se koliki je procenat onih koji su umrli od drugih bolesti i to mahom zbog nametnutih mera navodne zaštite od korone.

Do sada su štete za svetsku ekonomiju zbog nametnutih mera zaštite, prema Međunarodnom monetarnom fondu (MMF), dostigle 28 hiljada milijardi dolara. Ti, u javnosti potisnuti podaci, nameću pitanje – zar je smrtnost od 0,14 odsto razlog za paniku i uništavanje, pre svega, zapadne ekonomije?

Tri scenarija globalista

Još više sumnji budi nametanje istog ponašanja svim zemljama, nezavisno od lokalnih iskustava, znanja i životne kulture, a čak i lideri zemalja šalju skoro identične poruke. Posebno se izdvaja neprestana poruka da „moramo da se naviknemo da živimo sa koronom“. Liči da je isti izvor te formule.

Na primer, Velika Britanija je ponovo uvela drastična ograničenja zbog navodnog „drugog talasa bolesti“ a u Kraljevstvu je smrtnost vezana za koronavirus samo 0,4 odsto i broj oboljelih opada. Istovremeno, kabinet britanskog premijera Borisa Džonsona je priznao da su vladi prezentovani lažni podaci, ali „karavan mora da ide dalje“ i ograničenja nisu ukinuta.

Nedeljnik Spektejtor je objavio analizu koja otkriva da su svi podaci lažni i da su bili netačni i u proleće kada su uvedene još drastičnije mere. Koja je to onda sila koja stoji iza korona projekta? Ko, u stvari, donosi odluke? I kako i zašto je epidemija korone prerasla u „epidemiju ludila i panike“? Izuzev da korona postoji, drugih odgovora još nema.

Ceo projekat se nastoji sakriti iza autoriteta Svetske zdravstvene organizacije i njenih korumpiranih eksperata, ali vodeću idejno-operativnu ulogu ima Svetski ekonomski forum u Davosu. I to se na neki način više i ne krije, pa je Davos, ta nevladina organizacija svetske globalističke elite, objavio i knjigu o planovima sa koronavirusom.

Knjigu COVID-19: Veliki reset su potpisali Klaus Švab, osnivač i direktor Davosa, i Tijeri Malerej, rukovodilac programa Davosa za globalni rizik. Osnovna poruka te knjige je da je „kriza velika šansa“ i da se „ta šansa ne sme propustiti“.[1]

„Davos“ čak zna kako će se dalje razvijati koronavirus i nudi tri scenarija.

Prema prvom scenariju, početni talas oboljenja koji je krenuo u martu 2020. biće nastavljen serijom manjih talasa koji će se pojavljivati tokom godine a tako i naredne jedne do dve godine, da bi postepeno nestajao sa krajem 2021. Intenzitet zavisi od geografskog područja i mera koje se primenjuju.

Drugi scenario predviđa da prvi talas prati veći, drugi talas u trećem kvartalu 2020. godine, a potom nekoliko slabijih talasa tokom 2021. (kao što je, navodi se, bilo sa španskom groznicom 1918. i 1919.) Ovaj scenario traži da se ponovo uvedu stroge mere u četvrtom kvartalu 2020. (već viđeno). Ali i to zavisi od geografije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here