Home TEMA DANA HRVATSKI PORTAL OTKRIO NAJVEĆU PREVARU U HRVATSKOJ SVIH VREMENA: SMRTNOST OD KORONA...

HRVATSKI PORTAL OTKRIO NAJVEĆU PREVARU U HRVATSKOJ SVIH VREMENA: SMRTNOST OD KORONA VIRUSA JE USTVARI 0,004 POSTO- A TO SVI KRIJU

356
0
SHARE

Covidgate – Svetski skandal – Konačno dobijamo prve tačne statističke podatke koji otkrivaju najveći naučni skandal u istoriji čovečanstva u kojem je bagra uz pomoć medija, lobija i političara bacila ekonomiju na kolena.

Mediji ne prestaju izveštavati o broju “zaraženih” ne precizirajući jesu li to osobe sa simptomima ili bez, jer velika je to razlika. Osobe sa simptomima trebaju paziti na tok bolesti tj. na eventualnu plućnu infekciju koja se može lečiti, a oni bez simptoma su verovatno preboleli i stekli prirodni imunitet.

Vredni čitaoci i volonteri, na koje farmaceutski i financijski lobi nema uticaja, danonoćno analiziraju dostupne statističke podatke, kako bi potvrdili svoje sumnje temeljene na zdravoj logici i intuiciji.

Danas vam konačno donosimo konkretan dokaz i primer kako se manipuliše koronakrizom. Statistički podatci iz Francuske, koju je koronakriza teško pogodila, otkrivaju ono u što smo od početka sumnjali i o čemu smo pisali. Statistike jasno pokazuju da je drugi talas korona epidemije obična laž i manipulacija, a na temelju koje danas uvode sulude mere auto-izolacije i obvezno nošenje maski.

Od prvog dana smo citirali ugledne profesore koji nisu u sukobu interesa, a koji su tvrdili da je drugi talas korona pandemija obična fantazija.

U Francuskoj su testiranja krenula u 5. mesecu 2020. godine, tačno kada je epidemija, prema struci, bila pri svome kraju, jer smo svedočili porastu, vrhuncu i padu broja pozitivnih na koronavirus.

Mediji su participirali u paklenom planu plašeći populaciju koja je u panici pristupila testiranju koja su trebala potvrditi drugi talas korona epidemije.

Broj pozitivnih se povećavao, ali su retki razdvajali pozitivne i one koji su imali simptome, a nikada nismo u medijima videli interpolaciju pozitivnih, bolesnih i umrlih od koronavirusa.

Grafikon kojeg vam donosimo su objavile institucije kojima čak ni manipulatori ne mogu ništa reći, a koji razotkriva o kakvoj se manipulaciji radi.

Mediji svakodnevno broje pozitivne, zaboravljajući da se početak, vrhunac i kraj jedne epidemije računa po broju mrtvih, a ne broju pozitivnih.

Broj mrtvih jasno pokazuje da drugog talasa nema, a broj pozitivnih ima za cilj produžiti krizu dok ne stigne jesen i eventualno budemo svedoci sezonalnosti koronavirusa kao kod gripa. U prevodu, kvazi naučnici bi mogli sezonalnost, proglasiti drugim talasom, a to zasigurno nisu učili na fakultetu.

U Hrvatskoj je teže doći do ovih podataka, ali smo na internetu pronašli post Velimira Vidovića koji je na Facebooku objavio tabelu s podacima koji jasno govore da je koronavirus ustvari jedan veliki naučni korona skandal.

“Obzirom da mi je puna “kapa” više tog medijskog i političkog terora i konstantnog izazivanja straha i panike kod ljudi sa tim fantomskim virusom, dao sam  sebi malo truda.

Koristeći isključivo SLUŽBENE podatke, iako, naravno prenaduvane, ali da ostanem “korektan”, dolazimo do ovih dolje brojki.

Pogledaj narode ove brojeve i postotke i setite ih se svaki put kad Vam nameću neku novu meru ili Vam ukidaju još malo prava i slobode.

Namerno Vas drže u strahu i ne žele nam pokazati realno stanje stvari jer se vi onda ne bi imali razloga bojati i slepo pokoravati na svaku njihovu poremećenu odluku i zabranu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here