Home TEMA DANA Dr RAČIĆ: KORONA JE LABORATORISJKI VIRUS I MI SMO U BIOLOŠKOM RATU-...

Dr RAČIĆ: KORONA JE LABORATORISJKI VIRUS I MI SMO U BIOLOŠKOM RATU- NAMERNO JE PUŠTEN NA ČOVEČANSTVO! VAKCINA JE PRAVARA.. (ŠOK VIDEO)

157
0
SHARE

dr Alek Račić bio je ponovo gost kod Dejana Petra Zlatanovića na jutjub kanalu „Srbin.info“. U prethodnom gostovanju pre nekoliko meseci, koje je bilo izuzetno gledano, detaljno je pričao o korona virusu kao biološkom oružju, a sada je dotakao i druge teme osim zdravstvenih.

„Veliki je gubitak smrt mitropolita Amfilohija, koji je bio duhovnik i naše RAS akademije. Tek će da se vidi koliki je to gobitak, a pozitivne promene koje su litije donele i dalje imaju odjeka. Ne samo da je smenjena vlast u Crnoj Gori nego je i jedan od učesnika litija postao sada gradonačelnik Banja Luke.

Velika je bruka i sramota da se pišu skaredni tekstovi u prorežimskim medijima protiv blažeonopočivšeg Amfilohija, ali vlast ne reaguje. Veliki je i propust državnih organa Srbije jer nije bio dan žalosti ovde, a Amfilohije je bio i episkop banatski pre nego što je postao mitropolit.

Očigledno je da je to revanšizam vlasti prema njemu. Ni mrtvog ga ne ostavljaju na miru. Njegovo najveće i poslednje delo su litije koje izazivaju strah kod svih vladara, jer je to način da hrišćanskm, mirnim putem smenite vlast.

Govor patrijarha Irineja na sahrani me jako prijatno iznenadio, shvatio sam tada da on neće popustiti pred pritiskom vlasti“, ističe dr Račić.

Gost Srbin.info od početka pandemije tvrdi da je korona laboratorisjki virus i da smo mi u biološkom ratu.

„Korona je laboratorijski virus, to nikako neće da kažu iz Kriznog štaba. Virus koji pređe sa životinje na ljude, pošto su svi insistirali da je krenuo od slepih miševa u Vuhanu, bio bi jak samo u prvih mesec, dva dana. Onda bi oslabio i ne bi opstao na letnjim temperaturama, ako spada u grupu tih virusa.

A korona ne samo da ne slabi, nego se efekti na kliničku sliku pospešuju kako vreme prolazi. Jasno da je virus namerno pušten na populaciju sa ciljem izazivanja pandemije. Još letos je imao 8 mutacija, a do sada čak 24 mutacije, pa to je onda 24 raličita virusa! A to takođe znači da ne može da se napravi vakcina jer nije samo jedan virus.

Da bi se izazvali onakvi rezultati pluća gde za nekoliko sati od blage slike dodje do potpunog razaranja, to mogu samo bojni otrovi poput sarina, ricina… Kod kovida se beleže i srčani problemi kakve daje koksaki virus. Različite su kliničke slike jer je neko uzimao sekvence raznih virusa i dodavao virusu Sars 1.Očigledno je i da se virus pušta periodično“.

dr Račić je kao lekar sa velikom gorčinom reagovao na dodelu Ordena članovima Kriznog štaba.

„Orden za borbu protiv korone se daje onima koji rade u crvenoj zoni, pozovi čistačice koje svaki dan čiste zaražene prostorije pa im okači orden na prsa, a ne da daješ onom koji sve vreme sedi u Palati Srbije, krije se mesecima, nije ni ušao u crvenu zonu! Vučić je oskrnavio ordenje Repiublike Srbije na taj način.

Nijedan zdravstveni radnik, kome je bio ugrožen život, nije dobio orden. Lekari koji su primali pacijente i kad su im zatvorili ordinacije zbog kovida i lečili ih besplatno. Oni zaslužuju ordenje. Da su u tom Kriznom štabu ljudi, oni bi skinuli svoj orden i otišli negde u Niš, našli čistačicu sa najviše smena pa joj zakačili orden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here