Home TEMA DANA DR PЕТRОVIĆ OTKRIVA ŠTA SE KRIJE IZA NAPADA NA DR RAČIĆA- HOĆE...

DR PЕТRОVIĆ OTKRIVA ŠTA SE KRIJE IZA NAPADA NA DR RAČIĆA- HOĆE DA GA UĆUTKAJU ZBOG ISTINE KOJU GOVORI NARODU! (VIDЕО)

294
0
SHARE

Profesor dr Alek Račić, doktor nauka, lekar specijalista (maksiofacialni hirurg), predsednik Razvojne akademije nauka RAS, istakao se poslednjih meseci sa nastupima u alternativnim medijima, uključujući i Srbin info i Centar zvanični kanal, govoreći o teškom stanju u srpskom društvu, zdravstvenom sistemu, suštini korona virusa, i kritici kriznog štaba i farmakomafije, kao i pronato struktura u Srbiji.

Interesovanje i podrška javnosti dr Račiću su rasli iz sedmice u sedmicu, posebno kada je u pitanju kritika kriznog štaba, farmakomafije i pronato struktura u Srbiji, kao i njegova

tvrdnja da je trebalo da se oslonimo na hlorikin i saradnju sa Rusijom povodom vakcina i zdravstvene zaštite, a ne da budemo među prvima koji će kupovati neproverene Fajzerove preparate koje mogu da ugroze genetski kod primaoca.

Doktoru Račiću su izbušene gume na njegovom automobilu, ali u isto vreme i na automobilu njegove supruge, da bi se za nekoliko dana to ponovilo na automobilu njegove supruge kao i pisanje grafita na kući koju je nasledila njegova supruga.

O svemu ovome u svojoj autorskoj emisiji na ju tube kanalu Srbin info, govori dr Dragan Petrović, naučni savetnik, i punopravni član Srpske razvojne akademije RAS gde je i predsednik Ekonomsko-pravnog odeljenja i blizak saradnik dr Račića. Šta bi mogla da bude poleđina ovakvih napada na dr Račića.

Pogledajte video:

(srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here