Home POGLEDI VRAĆANJE AMERIKE POD BRITANSKU KRUNU, TRI SVETSKA RATA I POTOMCI ISUSA HRISTA

VRAĆANJE AMERIKE POD BRITANSKU KRUNU, TRI SVETSKA RATA I POTOMCI ISUSA HRISTA

486
0
SHARE

Muhamed Ata i dva druga navodna otmičara imali su račune u Hamburškoj filijali Deutsche Bank. Postojali su izveštaji da je bin Ladenova porodica dosta uložila u Deutsche Bank uz pomoć finansijskog savetnika Carlyle Group-a, Džordža Buša starijeg.

Bin Ladenovi su imali oko 2 miliona dolara uloženih u Carlyle Group. Takođe su imali velike uloge u Microsoft-u i Boeing-u, ali i poslovne ugovore sa Citigroup-om, GE-om, Merrill Lynch-om, Goldman Sachs-om i Fremont Group-om.

U roku od 20 dana od 11. septembra, Deutsche Bank je unajmila istražitelja SEC (Komisija za bezbednost i razmenu), Ričarda Vokera, čiji je glavni zadatak bio da otkrije zašto je došlo do šortinga akcija aviokompanija i osiguranja pred 11. septembar.

Poslednja faza kontrarevolucije može se ostvariti povlačenjem finansiranja američkog duga od 11 triliona dolara od strane Osam porodica, koji je obračunat uglavnom spram vojne uloge SAD u zaštiti globalnog carstva Iluminata, zajedno sa devastirajućim vojnim porazom SAD u Avganistanu.

Suvereni vrhovni komandant Drevnog i Prihvaćenog Škotskog reda slobodnih masona, Albert Pajk, koji je kasnije osnovao Kju Kluks Klan i vodio Indijske ratove, napisao je 15. avgusta 1871. godine  pismo italijanskom Vrhovnom komandantu 33. stepena i osnivaču Mafije, Đuzepeu Maciniju.

Pajk je u pismu govorio o planu Bratstva za Tri svetska rata. Cilj prvog je da uništi carsku Rusiju i stvori komunističku „babarogu“ kojom bi bankari mogli da opravdaju svoje inostrane intervencije širom sveta.

Cilj drugog rata, rekao je Pajk, jeste da se stvori Izrael, koji će postati  snaga za međunarodne bankare, štiteći interes Rotšilda i Rokfelera za naftu na Bliskom istoku.

Treći svetski rat, pisalo je u Pajkovom pismu, okrenuo bi Arape protiv Cionista i kulminirao Novim svetskim poretkom, koji u potpunosti kontrolišu međunarodni bankari i njihova tajna društva.

Pajk je opisao događaje koji će dovesti do Trećeg svetskog rata: „Izazvaćemo društvenu kataklizmu… posvuda će građani biti primorani da se brane od revolucionara… na videlo će izaći čista doktrina Lucifera“.

Ruska doktorka je u junu 2001. godine izjavila da će SAD biti podvrgnute masovnom terorističkom napadu krajem avgusta 2001. godine. Bila je upitana da li zna šta će uslediti.

Ona je predložila da svi prodaju dolare i kupuju ruske rublje, rekavši da je tajna sila iza događaja koji će uslediti najmoćnija sila na svetu.

Rekla je da će ova grupa ubrzo napasti Ameriku „s leđa“ i da će sledeći korak biti uništavanje ekonomije SAD. Ona je pod tajnom grupom mogla misliti samo na Iluminate.

Sesil Rods, štićenik Rotšilda koji je osnovao Okrugli sto Biznisa početkom 20. veka napisao je svoj testament 1877. godine.

Rodsova vizija je implementirana kroz uspostavljanje Kraljevskog instituta za međunarodne afere u Londonu. Rods je osnovao banku Standard Chartered, čija je filijala u Dubaiju obezbedila otmičare 9/11 sa dovoljno novca da izvrše napad.

Rods je u svom testamentu rekao da se nada da će se „uspostaviti fond za uspostavljanje i poboljšanje razvoja tajnog društva, čiji je pravi cilj proširenje britanske vladavine kroz svet i vraćanje SAD u integralnu celinu Britanskog carstva“.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here