Home POGLEDI VRAĆANJE AMERIKE POD BRITANSKU KRUNU, TRI SVETSKA RATA I POTOMCI ISUSA HRISTA

VRAĆANJE AMERIKE POD BRITANSKU KRUNU, TRI SVETSKA RATA I POTOMCI ISUSA HRISTA

480
0
SHARE

Još od nastanka Amerike postoji mišljenje da evropski iluminati bankari pokušavaju da bace Ameriku na kolena i vrate je pod Krunu Engleske, koja je pre par vekova postala ključni politički vazal osam porodica koje poseduju većinu akcija u svakoj privatnoj banci na svetu – Rotšild, Rokfeler, Kun Leb, Leman, Goldman Saks, Varburg, Lazard i izraelska porodica Mozes Zajf.

Mnogi američki predsednici uspeli su da se suprotstave intrigama ovog tajnog društva, kao što su Džordž Vašington, Tomas Džeferson, Džon Adams, Džon Kvinsi Adams, a kasnije i Endrju Džekson, Abraham Linkoln i Džon F. Kenedi.

Poslednja dva su ubijena zbog pokušaja da nacionalizuju Federalnu rezervu putem izdavanja valute podržane Riznicom.

Osam porodica poseduje 52% Federalnih rezervi Njujorka, daleko najmoćnije federalne banke. Oni se kriju iza imena poput JP Morgan Chase, Citigroup, Goldman Sachs i Morgan Stanley.

Ovih osam porodica su se međusobno ukrstile tako da sada, iz praktičnih razloga, postoji jedna velika porodica u kojoj su Rotšildovi najmoćniji. Samo neto vrednost Rotšildovih procenjuje se na preko 100 triliona dolara.

Ovi ljudi veruju da su potomci Isusa Hrista i smatraju da je potrebno da oni vladaju svetom jer ne postoji nešto što se zove dobra revolucija.

Oni su kontrarevolucionari, ne vole demokratiju i smatraju da je vlada samo smetnja. Prema njihovim rečima, vlada se treba diskreditovati i potkupiti.

Ono što njima najviše smeta jeste Američka revolucija. Dok su Kanada, Australija i Novi Zeland ostali pod Krunom Engleske, Amerika je stvorila revoluciju, demokratiju i vlast.

Saudijski i izraelski Fox News navode da je „vlada koren svog zla“. Ove nacije nisu „islamske“ i „jevrejske“. One predstavljaju pročelje Krune Engleske i Rotšildovih.

Dobro plaćeno korporativno vođstvo Republikanske partije vodi agendu protiv vlasti, dok takozvana Čajna partija monarhističko ponašanje naziva fašističkim ekstremom.

Ključ revolucionarnog povratka jeste iskonski događaj – 11. septembar – koji je rođak porodice Vindzor, Dordž Buš junior, iskoristio kako bi raspustio Povelju o pravima, doveo naciju do bankrota i uništio sliku Amerike u svetu putem borbe za naftom.

Nekoliko nedelja pre 11. septembra, finansijski nedeljnik Barons objavio je da je Deutsche Bank kupila veliki broj put opcija (opklada da će neke akcije pasti) za American Airlines i United Airlines, ali i osiguranje Svetskog trgovinskog centra za gigante poput Munich RE, Swiss RE i Axa.

Deutsche Bank, čiji je vlasnik kroz istoriju bila Varburg porodica, kupio je Bankarski fond 1999. godine, nakon čega je to postala najveća svetska banka sa 882 milijarde u sredstvima.

Bankarski fond je, kao što ime nalaže, bio magacin američkog bogatstva Osam porodica i najveći deoničar Četiri jahača – Exxon Mobil-a, Chevron Texaco-a, BP Amoco-a i Royal Dutch/Shell-a – koji su kasnije pokupili naftu u Iraku/Avganistanu.

Bankarski komitet senatora Karla Levina je 2001. godine prijavio Bankarski fond kao glavnog učesnika u pranju novca.

Samo dve nedelje pre 11. septembra, 28. avgusta, direktor Deutsche Bank, Kevin Ingram izjasnio se kao kriv za pranje novca i prodavanje američkog oružja strankama u Pakistanu i Avganistanu.

Članak New York Post-a od 15. juna 2001. godine ukazuje na to da je po svoj prilici Osama bin Laden bio mogući kupac. Ingram je nekada radio za Goldman Sakse i braću Leman.

Bankarski fond je kupio brzo rastuću banku ulaganja, Alex Brown, 1997. godine, pre nego što su se ta dva spojila u Deutsche Bank.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here