Home POGLEDI VEST KOJA JE ZAPREPASTILA SVET: MILIONERI PUSTILI KORONU! EVO KOJI JE CILJ...

VEST KOJA JE ZAPREPASTILA SVET: MILIONERI PUSTILI KORONU! EVO KOJI JE CILJ I ŠTA SE KRIJE..

15331
0
SHARE

Maske su definitivno pale. Svetom je munjevito prostrujala naizgled neverovatna, ali, kako se ispostavilo i potkrepilo dokazima, sasvim realna teorija, po kojoj je koronavirus pustila grupa milijardera. Među njima, ključni igrači su Bil Gejts, Majkl Blumberg i Pjer Omidjar, poznat i kao novi Soroš.

Koronavirus je najviše ljudskih života odneo u Kini i Italiji, najvažnijem kineskom partneru u Evropi. Uz to, preko korone je i takozvana američka duboka država pokušala da sruši Trampa i u godini izbora u SAD dokaže da je američki predsednik nesposoban.

E sad, kakve to veze ima sa milijarderima? Sve postaje mnogo jasnije kada se u obzir uzme šokantna činjenica da je nekoliko meseci pre izbijanja epidemije održana simulacija kako bi delovao virus koji sa šišmiša prelazi na ljude.

Nema slučajnosti

Organizatori ovog navodno naučnog eksperimenta, iza kog su se očito krili mnogo mračniji ciljevi, bile su globalističke organizacije – Institut „Džon Hopkins“, Blumbergov zdravstveni forum, Ekonomski forum i Fondacija Bila i Melinde Gejts.

Uz Gejtsa, koji je više puta izjavljivao da je svetska populacija previše porasla i da će neminovno biti desetkovana, u tom društvu je posebno zanimljiv novi Soroš – Pjer

Omidjar, osnivač i vlasnik internet prodajne mreže eBay i platnog sistema PayPal, čiji je otac bio upravo profesor „Džon Hopkins“ univerziteta u Baltimoru.

Poput oca, i sin je tesno povezan sa organizacijom koja je poznata kao osvedočeni eksponent takozvane duboke države, čiji je simbol godinama dinastija Klintonovih.

Podsetimo, 18. oktobra 2019. godine u Njujorku je održana simulacija pandemije koronavirusa. Organizatori su tada naveli da je simulacija način da se navodno sazna kako od koronavirusa zaštititi moguće žrtve. Istog dana, u Vuhanu se održavaju CISM, međunarodni vojni sportski susreti. Među takmičarima su i američki vojnici.

Nekako istovremeno, punom parom kreće realizacija strateškog trgovinskog sporazuma između Italije i Kine, kojim Italija postaje glavna evropska zemlja na kineskom „Putu svile“. Koronavirus se pojavljuje među kineskom populacijom u decembru 2019. Previše da bi bilo slučajno, slažu se i sagovornici.

Sociolog dr Slobodan Reljić objašnjava da kineski „Put svile“ u osnovi jeste glavni razlog biološkog rata koji Amerikanci vode protiv te zemlje.

– To je ekonomska vrsta sukoba koja se dalje prenosi na različite nivoe, pa prerasta i u biološki rat. Krajem decembra, kada se pojavljuje virus u Vuhanu, on dobija isto ime kao onaj na kome je rađena simulacija u SAD i to je samo deo onoga što se dešavalo pre nego

je napravljena ova velika operacija sa za sada neizvesnim posledicama – ističe Reljić i dodaje da je simulacija rađena na pretpostavci od 65 miliona mrtvih u svetu.

Strah od ekspanzije

Stručnjak za bezbednost Miroslav Bjegović dodaje da nije slučajno Italija posle Kine najviše stradala jer je virus eksplodirao nakon ugovora Kine i Italije:

– Postavlja se pitanje da li je koronavirus sredstvo ili projekat kojim se upravlja i preko koga se žele ostvariti određene sankcije za neposlušne, a na kraju izvući određena i smišljena dobit.

Potpukovnik u penziji Ljuban Karan dodaje da se i pre ove epidemije smatralo se da je biološko oružje najopasnije:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here