Home POGLEDI TRAMP OTKRIĆEM ZATRESAO SVET: KULE BLIZNAKINJE SU SRUŠENE MINIRANJEM (VIDEO)

TRAMP OTKRIĆEM ZATRESAO SVET: KULE BLIZNAKINJE SU SRUŠENE MINIRANJEM (VIDEO)

1055
0
SHARE

Napad na Svetski trgovinski centar 9/11 uzrokovan je kontrolisanim miniranjem, tvrdi Donald Tramp.

Pričajući za Kanal 9, Tramp deluje kao da je na strani akademika i hiljade arhitekata i inženjera koji veruju da nije postojala mogućnost da dva aviona toga dana sruše dve kule.

Nije bio u pitanju arhitektonski defekt… Svetski trgovinski centar je oduvek poznat kao veoma, veoma jaka zgrada… Ne zaboravite da je zgrada preživela bombu u podrumu (1993).

Podrum je najranjivije mesto jer je temelj, ali je to izdržao… Išao sam da vidim to područje, oko tri, četiri dana nakon napada, jer me je jedan od mojih strukturalnih inženjera zapravo poveo u obilazak.

On je radio zgradu i rekao sam: “Ne mogu da verujem”. Zgrada je stajala čvrsto a polovina stubaca je bila raznesena… Tako da, bez sumnje, ovo je bila veoma moćna zgrada.

Nakon što je pričao o strukturi zgrade i o načinu na koji je sagrađena, uključujući i čelik spolja (prva zgrada ikada izgrađena na ovaj način…), Tramp smatra da je nemoguće da je avion sruši, prenosi Collective-evolution.com

Kako avion, pa čak i 767 ili 747 ili šta god da je bio, može da prođe kroz čelik? Mislim da nisu imali samo avion, već i bombe koje su simultano eksplodirale, jer ne mogu da zamislim da bilo šta može da prođe kroz taj zid…

Mislim da je avion bio napunjen s još nečim osim sa gorivom… Pričamo o tome da se sruši čelik, najteži čelik ikada korišćen za strukturu zgrade. Ove zgrade su jake i postojane.

Tramp je istakao i činjenicu da je vlada SAD znala pre napada da će se on desiti, ali nisu ništa uradili da ga zaustave. Takođe je spomenuo da je video velike rupe u nekim čeličnim stubovima.

Tramp je otvoreno govorio o korporativnoj kontroli nad vladom, kao i o obmanama koja se dešavaju, da je vlada oteta od strane moćnih grupa u samoj vladi. Lako je uvideti zašto je bio i zašto je i dalje omalovažavan.

To nema nikakve veze s rasizmom ili seksizmom, a ako to mislite, onda se jednostavno stapate s onim što vidite na televizijskim kanalima i ne razumete kako politika funkcioniše.

Drugi komentari o Dubokoj državi

Ispod je citat Roberta V. Velča Juniora, iz 1958. godine, namenjen Dubokoj državi.

“Obrišite insajdersku prašinu sa očiju, prijatelji, i komunističke misli iz mozgova i zapitajte sebe iskreno, šta zaboga nije u redu s tim da SAD gleda svoja posla ili da svoju stranu politiku primarno okrene ka sigurnosti i benefitima američkog naroda?

Šta smo tačno uradili za 140 godina našeg postojanja kao nacije, osim što smo dozvolili malom broju konspiratora željnih moći da se nekako infiltriraju u lakoverni svet.”

Američka imperija je kroz istoriju infiltrirala ili uništavala druge zemlje neetičkim sredstvima (terorizmom) a onda je zakoračila kao “spasilac” nametajući svoju volju. Ovo je rađeno na brojne divljačke načine, a  11. septembar je mali primer u poređenju s onim što su radili preko okeana.

Prava pretnja naše republike je nevidljiva vlada, koja kao džinovski oktopod pruža pipke do naših gradova, država i nacija… Mala grupa moćnih internacionalnih bankara virtualno vodi vladu SAD iz svojih sebičnih razloga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here