Home POGLEDI SVEDOČENJE VOJNOG FIZIČARA MILERA: VIDEO SAM MNOGE TAJNE OVOG SVETA OD KOJIH...

SVEDOČENJE VOJNOG FIZIČARA MILERA: VIDEO SAM MNOGE TAJNE OVOG SVETA OD KOJIH BI VAS PODIŠLA JEZA

431
0
SHARE

Ukoliko čitate alternativne medije, verovatno ste čuli za ime Ričard Alan Miler. Njegova priča je u najmanju ruku fascinantna. On je kao fizičar u vojsci imao prilike da vidi svašta i radi svašta, pre nego što je postao usamljeni naučnik.

Boeing

Miler je, nakon što je završio školu, odmah dobio posao u Boeing-u, dobivši odobrenje da zalazi u razne sobe. On je u tim sobama našao tri papira koja su ga navela da potpuno promeni mišljenje o sebi i koja su njegov „prvi trag da stvari nisu onakve kakvim se čine“.

Na jednom papiru je pisalo kako je tehnologija koju je on razvio u srednjoj školi iskorišćena na vozilu Mariner 4 od strane NASA-e kako bi se stvorila voda na Marsu 1964. godine, dok je na drugom opisana misija sletanja na Mars 1968. godine, godinu dana pre sletanja na Mesec.

 

Miler je u par navrata razgovarao o ta tri dokumenta, pa čak i o kasnijem putu na Antarktik, gde je imao prilike da vidi bombardovanu nacističku bazu.

Mankind Research Unlimited

Miler je bio i regionalni direktor Mankind Research Unlimited (MRU), ogranka pomorske obaveštajne službe, od 1974. do 1979. godine. Njegov šef je bio Karl Šlajher. Miler je naveo da se priča o „čoveku koji puši“ iz serijala Dosije X zasniva upravo na Šlajheru. Sam Miler je pomagao pri pisanju scenarija za Dosije X.

Milerov posao u MRU je bio da istraži „čudni fenomen“ koji se dogodio na zapadnoj obali. Vilbur Frenklin sa Kent Stejt univerziteta je upravljao fenomenima na srednjem zapadu, dok je Šlajher upravljao istočnom obalom.

Miler je proučavao neobični fenomen koji je uključivao čoveka po imenu Džek Švarc, koji je mogao da zabode igle u svoju ruku bez da oseti bol ili krvari, ali i „šerpasa“ koji je mogao da se popne na Maunt Renijer bos bez promrzlina i drugih problema.

 

Korporacija Seal

Miler je za Seal program razvio metod s ciljem otkrivanja „medijumskih“ sposobnosti među kadetima. Oni koji su se pokazali kao izuzetni su zatim obučavani posebnim protokolima koje je Miler razvio za kreiranje „super vojnika“.

Jedan od protokola koji je Miler razvio (povezan sa protokolom jugoslovenskog hipnotičara Milana Rizla) bio je „ESP“ protokol, koji je Miler iskoristio za „Prvi turnir medijuma“ 24. Septembra 1975. Godine.

Miler je o ovom protokolu pisao u svojoj knjizi „Indukcija ESP kroz oblike samohipnoze“. On je raspravljao o dodatnim protokolima u drugoj knjizi „Moćni alati 21. veka“.

Poslednja knjiga iz trilogije je bila „Nelokalni um u hologramskoj realnosti“.

Artefakti vanzemaljaca

„Mi smo u ono vreme znali za vanzemaljce, ali smo više bili zabrinuti zbog onoga što su Rusi radili“, rekao je Miler. On je naveo da je lično video vanzemaljske artefakte. Učestvovao je u dve studije koje su proučavale artefakte, od kojih je u jednoj sarađivao sa naučnikom Vilburom Frenklinom na Univerzitetu u Čikagu.

 

„Znam da ima nečega tamo pošto sam video tehnologiju drugačiju od naše“, rekao je Miler, dodavši da je moguće da ona potiče od neke drevne napredne ljudske civilizacije, a ne obavezno od vanzemaljaca.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here