Home POGLEDI ŠTA JE OVO: NLO, OBLAK, HAARP, HEMTREJLS ILI ŽIVO BIĆE NEPOZNATOG POREKLA...

ŠTA JE OVO: NLO, OBLAK, HAARP, HEMTREJLS ILI ŽIVO BIĆE NEPOZNATOG POREKLA (VIDEO)

328
0
SHARE

Jedan čovek iz Severne Filadelfije je zabeležio definitivan, ubedljiv dokaz da su misteriozni fenomeni, koje niko ne ume da objasni, svuda oko nas.

Hektor Garsija tvrdi da je jedan oblak, praćen munjama, lebdeo ispred njegovog prozora, a zatim je odleteo kao svemirska letelica.

Naravno, zaljubljenici u NLO-e sada veruju da je to bio ili svemirski brod ili neka vrsta živog bića u obliku oblaka.

Ima smisla.

Garsija je napisao: „Kada sam jutros pogledao kroz prozor, video sam oblak kako se spušta sa neba i kako munje svetlucaju iz oblaka. Kretao se veoma čudno, pa sam izvadio svoj telefon“.

Najdžel Votson, autor Priručnika za ispitivanje NLO-a, rekao je: “Video sam mnogo snimaka koji prikazuju NLO-e i svi oni izgledaju ili previse dobro da bi bili istiniti ili su

snimljeni objekti toliko udaljeni i van fokusa da se jednostavno ne može reći šta oni predstavljaju”.

“U slučaju ovog snimka, isprva izgleda kao snimak nije ni po čemu poseban, a zatim se oblak spušta i zaista izgleda veoma čudno. To bi mogao biti neki redak, neobičan klimatski fenomen.”

“Pojava svakako izgleda prilično vanzemaljski i navela je pobornike teorija zavere da se zapitaju da li je to nevidljivi dron ili neki oblik prozirnog organskog entiteta koje živi na nebu.”

Pogledajte video:

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here