Home POGLEDI ŠEŠELJ IZNEO NEVEROVATNU TVRDNJU: ZAPAD JE PUSTIO DA KORONA POBIJE STARIJE LJUDE...

ŠEŠELJ IZNEO NEVEROVATNU TVRDNJU: ZAPAD JE PUSTIO DA KORONA POBIJE STARIJE LJUDE ZBOG OVOGA..!

807
0
SHARE

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je u Skupštini da je Zapadna Evropa namerno pustila koronu koja je ubila stariju populaciju i to zarad oslobođenja penzijskih fondova.

„Zašto je Srbija vodila borbu za spas starije i nasjtare populacije? Zato što mi duhom ne pripadamo Evropskoj uniji i nismo spremni jednim potezom da žrtvujemo najstarije i da kažemo oni su svakako otpisani i oslobodimo fondove penzijskog osiguranja, budžetske stavke itd. To su na zapadu uradili, jedna Švedska a ima 10.000.000 stanovnika, a 2.600 je umrlo od korone, sve preko 80 godina.

U Italiji nekoliko desetina hiljada žrtava, Francuska takođe. U Italji prosek je 80 godina. U Srbiji je ta stavka daleko niža, bila bi još bolja da nije bilo neodgovornosti u staračkim domovima, da su na vreme preventivne mere sprovdene“, istakao je Šešelj.
On je dodao da imamo razloga za relativno zadovoljstvo, manje nesreća, ubistava, u ukupnoj brojci nismo na gubitku, nego na dobitku.

„Naravno, svaka je smrt tragična, onaj koji umre njemu više ništa, ali rodbina strada. Da je kod nas primenjen sistem kao u Zapadnoj Evropi da korona uđe i da se stvori kolektivni imunitet, bilo bi mrtvih kao u Švedskoj“, dodao je lider radikala.

Šešelje je dodao da mi pripadamo jednog populaciji koja poštuje starije i nije spremna da njihove živote žrtvuje da bi lepše i bolje živela.

„Zato smo i primenjivali mere kao u Kini i tamo je na delu civilizacija koja poštuje starije, kao i Rusija“, zaključio je Šešelj.

Posle mesec i po dana od kako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji, poslanici su se vratili u Skupštinu, a na sednici će biti potvrđeno vanredno stanje i na kojoj će se raspravljati o merama vlade uz supotpis predsednika Republike.

(Informer)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here