Home POGLEDI PROJEKAT EDVARDS: VLADA SAD POSTIGLA SPORAZUM SA SIVIM VANZEMALJCIMA

PROJEKAT EDVARDS: VLADA SAD POSTIGLA SPORAZUM SA SIVIM VANZEMALJCIMA

419
0
SHARE

Vlada SAD je postigla tajne sporazume sa Sivim vanzemaljcima, a postoji mnogo dokaza koji upućuju na ovu teoriju.

Tačan datum postizanja sporazuma nije poznat, ali mnogi izvori ukazuju na to da je on potpisan 20. februara 1954. godine.

Smatra se da je tada komitet Sivih vanzemaljaca sleteo u Vazduhoplovnu bazu Edvards s namerom da razgovara sa tadašnjim američkim predsednikom, Dvajtom Ajzenhauerom.

Od tada se taj dogovor naziva Edvards sporazum, a dr Den Buriš ga naziva Tau IX sporazum za očuvanje čovečanstva.

Nakon razgovora je postignut sporazum koji se pokazao kao veoma pogodan za one koji u njemu učestvuju. Nažalost, posledice će biti katastrofalne po ostatak sveta.

U sporazumu je navedeno da će američka vlast omogućavati Sivim vanzemaljcima da redovno otimaju ljude, a oni su zauzvrat obećali da će ih vraćati žive i zdrave, nakon što im obrišu pamćenje.

Međutim, kao što mnogi oteti mogu da potvrde, nije uvek tako bilo. Oni koji su bili oteti bi se često setili čitavog incidenta i svih užasavajućih detalja o njemu.

U zamenu za zamorce, Sivi vanzemaljci su američkoj vlasti obezbedili naprednu vanzemaljsku tehnologiju. Druga „klauzula sporazuma“ je bila razmena ambasadora.

Nejasno je koliko njih je učestvovalo u programu razmene, ali najpoznatiji su Kril, reptil iz sazvežđa Drakosa i Džej-Rod, Sivi vanzemaljac sa Zeta Retikuluma.

Edvards sporazum je bio vrhunac lanca događaja koji su počeli 1947. godine sa padom vanzemaljske letelice u Rozvelu. Unutar olupine letelice je pronađeno nekoliko vanzemaljskih tela. Ovaj incident je nesumnjivo podigao svest o vanzemaljcima i NLO-ima.

Do novog pada NLO-a je došlo 1949. godine u Nju Meksiku, kada je pronađen samo jedan preživeli. On je dobio nadimak EBE (engleska skraćenica za Vanzemaljski Biološki Entitet), a američka vlada je informacije koje je zahvaljujući njemu dobila iskoristila kako bi ostvarila kontakt sa njegovim narodom.

Oni su kontaktirali Sive vanzemaljce 1951. godine pomoću uređaja koji je napravljen na osnovu informacija dobijenih od EBE-a. Godinu dana kasnije, ostvaren je kontakt sa vanzemaljcima i postavljeni su prvi temelji sporazuma iz 1954. godine.

U noći između 20. i 21. februara 1954. godine, dok je bio na odmoru u Palm Springsu u Kaliforniji, predsednik Dvajt Ajzenhauer je nestao. Spekuliše se da je tajno odveden u bazu Edvards kako bi se susreo sa Sivim vanzemaljcima. Prema njegovoj zvaničnoj izjavi, morao je hitno da ode kod zubara.

Iako je sastanak protekao onako kako je planirano, došlo je do nekih nepredviđenih posledica. Sletanje je moralo biti obavljeno tajno kako se ne bi čitavo čovečanstvo odjednom suočilo sa tehnološki naprednijom vanzemaljskom rasom. Vojnici u bazi Edvards nisu imali pojma šta će se dogoditi.

Ovaj pristup se kasnije ispostavio kao katastrofalan, pošto je veliki broj prisutnih oboleo od raznih psiholoških bolesti, od disfunkcionalnog ponašanja do psihoza i pokušaja samoubistva.

Dugi niz godina su se pojavljivala priznanja raznih ljudi koji su tvrdili da su lično prisustvovali događaju. Jedan od njih je i Džerald Lajt, čuveni lider metafizičke zajednice iz tog vremena.

„Dragi moji prijatelji: Upravo sam se vratio iz baze Edvards. Izveštaj je tačan! Za vreme posete video sam pet različitih letelica koje su naši zvaničnici detaljno proučavali uz dozvolu. Nemam reči koje bi opisale moju reakciju. To se konačno dogodilo“, napisao je Lajt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here