Home POGLEDI PREVARA VEKA: URANIJUMSKE BOMBE PADALE OKO VRANJA I NA KOSOVU- NE PO...

PREVARA VEKA: URANIJUMSKE BOMBE PADALE OKO VRANJA I NA KOSOVU- NE PO CELOJ SRBIJI- VAKCINE SU UZROČNIK RAKA (MAPA)

271
0
SHARE

Kofil je do ove prognoze došao u svojoj laboratoriji u Južnom Velsu, a podatke je izneo na londonskoj konferenciji o bombardovanju američkih i britanskih snaga osiromašenim uranijumom u Iraku pre 23 godine.

Izručili na nas 15 tona osiromašenog uranijuma

Prema NATO izveštaju na Srbiju je izručen 31.000 projektila sa osiromašenim uranijumom ili 15 tona osiromašenog uranijuma, koji je i u najmanjim količinama izuzetno kancerogen i dovodi do genskih mutacija i rađanja potomaka sa psihofizičkim deformacijama.

Posebno je tragično što će osiromašeni uranijum, koji je najviše bačen na Kosovu i Metohiji, i u delovima Pčinjskog okruga uz makedonsku granicu, ostati na ovom terenu večno, jer je njegovo vreme raspadanja čak četiri i po milijarde godina, a zadržava se metar do dva ispod zemlje.

Biolog Kofil ponavlja da ovoga nisu pošteđeni ni vojnici KFOR-a, a ni bolničari koji su odmah posle bombardovanja bili u kontaminiranim područjima, jednom rečju, svi koji su se u to vreme zatekli u ovom delu Balkana.

Tužilaštvo u Italiji je svojevremeno pokrenulo istragu zbog sve većeg broja obolelih vojnika od raka posle njihovog boravka u mirovnim misijama, uključujući tu i Kosovo.

Prema podacima italijanskog Udruženja žrtava osiromašenog uranijuma, preko 300 vojnika, koji su bili pripadnici NATO trupa, umrlo je od raznih vrsta tumora, a preko 3.600 je obolelo.

Svoje tvrdnje biolog Kofil je potkrepio i primerima dece rođene sa deformitetima, ne samo u Srbiji, već i u Bosni i Iraku, gde su Amerikanci, takođe, u bombardovanju koristili osiromašeni uranijum.

Zašto je važna tačna lokacija uranijumskih bombi?

Više od jedne decenije se pravi mit i tvrdi kako su uranijumske bombe padale po celoj Srbiji, te da je zato povećan nivo obolelih od raka a naročito je alarmantan povećan broj obolelih od raka među decom.

U ovoj nečasnoj raboti naročito se isticala jedna poznata srpska doktorka koja se tim povodom učestalo pojavljivala u javnosti.

Konačno je u pripremi tužbe protiv NATO bombardovanja izašla istina na svetlost dana da za povećan nivo obolele srpske dece nisu krive uranijumske bombe jer one nisu padale po celoj Srbiji.

Treba napomenuti da su tužbe opravdane i da na tome treba istrajati.

Međutim postavlja se pitanje zašto su pojedini lekari alarmantno povećanje obolele srpske dece od kancera prebacivali na uranijumske bombe koje su padale samo na Kosovu i oko Vranja na jugu Srbije.

Moje lično mišljenje je da se tom sramnom zaverom prikrivala opasnost od nesigurnih vakcina koje su masovno davane srpskoj deci i to većinom prisilno.

Tvrdim da sve vakcine dolaze upravo iz zemalja koje su nas bombardovale te da nam nisu dobro mislile ni tada ni sada.

Najzgodnije je bilo krivicu prebaciti na NATO bombe i reći kako su bombardovali uranijumskim bombama celu Srbiju a nisu.

Ovo izneto me podstiče da sumnjam u ispravnost vakcina koje se daju srpskoj deci jer je sastav i dejstvo vakcina proglašeno državnom i poslovnom tajnom te je nedostupno roditeljima vakcinisane dece.

Takođe su uvoznik i proizvođač izuzeti od sudskog gonjenja u slučaju povrede ili smrti uzrokovanih vakcinama.

Zašto ako su ispravne i neškodljive?

Brankica Ristić za Sputnik

Mirko Vasić za Webtribune rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here