Home POGLEDI POSLE 34 GODINE POTRAGE USPEO DA PRONAĐE UBICU- OTAC DEVOJKE NAĐENE U...

POSLE 34 GODINE POTRAGE USPEO DA PRONAĐE UBICU- OTAC DEVOJKE NAĐENE U „POLJU SMRTI“: Postoji samo jedna stvar gora od toga da vam ubiju dete.. (VIDEO)

432
0
SHARE

Tim Miler (71) iz Teksasa koji je pomogao u nalaženju više od stotine nestalih osoba širom Amerike veruje da je napokon otkrio šta se dogodilo s njegovom ćerkom koja je nestala pre 34 godine.

Naime, ona je imala 16 godina kad je oteta i ubijena u Lig Sitiju u Teksasu 1984. godine. Za njenu smrt niko nije odgovarao.

Razočaran naporima koje je policija uložila u rasvetljavanje slučaja, Miler je odlučio da preuzme stvari u svoje ruke i posveti život pronalasku ćerkinog ubice.

Laura je poslednji put viđena 10. septembra 1984. godine na telefonskoj govornici u sklopu marketa u Lig Sitiju. Šest meseci od njenog nestanka, pas je u jednom polju pronašao ljudsku lobanju.

Policija je otkrila da je reč o 23-godišnjoj Hejdi Fje, lokalnoj konobarici koja je nestala godinu dana ranije. Zanimljivo, bila je na istoj telefonskoj govornici kao i Laura.

Miler je tražio od policije da pretraži polje u nadi će pronaći i njegovu ćerku. Pokušao je da im ukaže na povezanost ta dva slučaja, ali odbili su ga.

U februaru 1986, dvoje dece dok su se vozili biciklima poljem naišli su na nove kosti.

Neidentifikovana žrtva, u ranim dvadesetim godinama ubijena je hicem u leđa i bačena u polje nekoliko nedelja, a moguće i meseci ranije.

Telo je nađeno nekoliko stotina metara dalje od mesta gde su nađeni ostaci Hejdi Fje. Policija je isti dan pretražila polje te pronašla i Laurino telo.

Telo još jedne neidentifikovane devojke nađeno je na istom području 1991. godine.

Polje je steklo naziv „polje smrti“, a nalazilo se u neposrednoj blizini „paklenog autoputa“.

Naime, autoput I-45 dobio je taj naziv jer je od 1970. godine na njoj više od 30 žena misteriozno nestalo ili ubijeno.

Miler je uveren da su Laura, Hejdi i nedidentifikovana devojka žrtve istog muškarca kojeg je on sam otkrio dok je vodio sopstvenu istragu, piše „24 sata.hr“.

Tvrdi da se prestrašio kad je shvatio da je mrtva te je u napadu panike sakrio njeno telo. Policija nije poverovala u njegovu priču. Nakon što su iskopali telo nesretne žene poslali su ga na obdukciju koja je pokazala da je uzrok smrti trauma glave.

U aprilu 2013. Klajd Hedrik je uhapšen zbog njenog ubistva. Iako je pred sudom tvrdio da nije kriv, osuđen je za ubistvo iz nehata i dobio je 20 godina zatvora. Miler je 2014. podignuo tužbu protiv Hedrika zbog ubistva.

– Uopšte ne sumnjam da je on odgovoran za smrt moje Laure, Hejdi i treće devojke. Boriću se dok ga ne osude za njihove smrti – kaže Miler.

Klajd Hedrik živeo je u istoj ulici gde i Milerovi pre nego što su se preselili u Lig Siti. Znao je njegovu ćerku i nekad bi s njom popričao kada bi bio u prolazu.

Jednom su Laura i prijatelji, tvrdi otac, navodno posetili Hedrika i pušili zajedno marihuanu. Hedrik sve optužbe poriče, a Miler je za „Gardijan“ rekao da je gotovo deceniju proveo tražeći vlasnika „polja smrti“ i pretražujući svaki njegov komadić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here