Home POGLEDI POJAVA VREMENSKIH CRVOTOČINA UKAZUJU DA JE CERN U ŽENEVI OTVORIO PORTAL KA...

POJAVA VREMENSKIH CRVOTOČINA UKAZUJU DA JE CERN U ŽENEVI OTVORIO PORTAL KA DRUGOJ DIMENZIJI (VIDEO)

217
0
SHARE

Holandski fotograf Hari Perton je fotografisao večernje olujno nebo nad Groningenom u svojoj domovini kada je uočio čudan bljesak i uslikao ga. Neki veruju da je on uslikao crvotočinu.

Crvotočine u naučnoj teoriji predstavljaju otvore u vremenu i prostoru koji su povezani sa drugim delom univerzuma ili drugom dimenzijom.

U vreme kada je napravio fotografiju, Perton nije primetio ništa neobično, misleći da je u pitanju možda bljesak munje.

Međutim, kada je pregledao fotografije kod kuće, on je video čudan poluprovidan objekat u obliku izvrnute meduze ili pečurke. Veći deo objekta je tirkizne boje, a u njegovoj osnovi se javlja svetlosni zrak poput traga aviona.

hari perton foto

Nakon što je ova fotografija objavljena na internetu, nastale su razne spekulacije, od toga da je u pitanju crvotočina do toga da su u pitanju vanzemaljci ili neko religijsko upozorenje.

Neko je prokomentarisao: „To je portal koji omogućava letelicama da putuju s jednog kraja univerzuma na drugi za par sekundi. Tu se vidi da letelica ulazi u naš solarni sistem, a ne da ga napušta“.

 

Drugi spekulišu da je to posledica ponovnog uključivanja Velikog sudarača čestica (LHC). Treći smatraju da je u pitanju crvotočina.

LHC je uređaj koji naučnici koriste kako bi saznali nešto više o univerzumu, uključujući i pitanje postojanja paralelnih univerzuma. Međutim, neki kritičari se plaše da oni suviše petljaju sa zakonima fizike, te da će napraviti veštačku crnu rupu ili crvotočinu.

Perton je naveo da je pravio fotografije kada je nešto odjednom bljesnulo. „Pretpostavio sam da je u pitanju munja ili tako nešto, ali kada sam došao kući video sam nešto čudno što je izgledalo kao NLO“.

Ovo nije prvi objekat u obliku meduze koji je uhvaćen fotoaparatom, ali je jedan od najjasnije uslikanih. Neki smatraju da je to borbeni avion koji je probio zvučni zid, pa čak i znak parusije.

lhc cern

Jedan korisnik sa Malte je naveo da je čitav fudbalski tim od 16 igrača video istu stvar u utorak, 26. juna oko 20h.

Ima ljudi koji tvrde da su videli isto to pre šest godina u Velsu.

Međutim, ima brojnih korisnika koji daju racionalno objašnjenje po kom je to u stvari odbljesak sočiva pošto je fotoaparat bio uperen ka Suncu.

Perton je i dalje skeptičan i smatra da je to neka meteorološka pojava.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here