Home POGLEDI OVO SE KRIJE: OBAVEZNA VAKCINACIJA U SRBIJI JE UVEDENA DA BI SE...

OVO SE KRIJE: OBAVEZNA VAKCINACIJA U SRBIJI JE UVEDENA DA BI SE IZVRŠIO EKSPERIMENT- EVO KOME JE POTREBAN I ZAŠTO..

732
0
SHARE

Vakcina za obaveznu vakcinaciju najugroženijih slojeva stanovništva, kao što su to medicinski radnici, nema, jer se vlastodršcima ne isplati njihov uvoz.

Sa druge strane bezobzirno se sprovodi prinudna imunizacija dece, čak i protiv bolesti koje se dobijaju seksualnim putem, jer se tako, smatraju upućeni, uzima novi danak u krvi.

Srbija je postala velika laboratorija, a Srbi zamorčići na kojima se ispituju delotvornost i štetnost nekog medicinskog preparata, na prvom mestu vakcina.

Zakon predviđa da svaki građanin Srbije do svoje 14- godine života primi osam različitih vakcinalnih koktela za preko 20 različitih oboljenja.

Već po samom rođenju primaju se dve vakcine koje su obavezne: BSG (popularno be-se-že, koju su i naši roditelji dobijali), kao i prva protiv hepatitisa B.

Ova potonja je skoro uvedena kao obavezna i odmah privukla pažnju stručne javnosti, jer se hepatitis B dobija isključivo preko krvi, odnosno seksualnim kontaktom sa zaraženoim.

Ovaj oblik hepatitisa sliči HIV-u od koga je 50 do 100 puta zarazniji, iako nije ni blizu tako opasan.

Obe bolesti se dobijaju samo ako naša sluzokoža ili krvotok dođu u direktan kontakt sa krvlju, odnosno telesnim izlučevinama zaraženog, što će reći da obe zaraze mogu da se dobiju isključivo seksualnim putem ili primanjem zaražene krvi.

Kolika je verovatnoća da će novorođenče biti zaraženo seksualnim putem?!

Ovde nije kraj idiotizmima našeg zakonodavca. HB vakcina se dobija ukupno četiri puta do navršene 14. godine, jer je posle obavezne vakcinacije odmah po rođenju potrebno izvršiti još tri revakinacije.

Proizvođači vakcine tvrde kako ona može da izazove sledeća oboljenja: nemogućnost zaustavljanja krvarenja, paralizu, zapaljenje nerava uz prateću paralizu ekstremiteta, zapaljenje mozga, degenerativno oštećenje mozga, upalu membrane oko mozga, grčeve i mnoge druge neželjene bolesti.

Po tvrdnjama proizvođača, neka od ovih neželjenih nus-pojava se dešava u jednom od 10.000 slučajeva, što je već samo po sebi veoma visoka stopa rizika, posebno ako se uzme u obzir da je verovatnoća da neko bez stupanja u seksualne odnose dobije pomenutu bolest – jedan prema nekoliko miliona.

Međutim, pošto se na vakcinisanje protiv hepatitisa B ide četiri puta u životu, šansa da bilo ko od nas oboli smanjuje se na samo jedan prema 2.500 slučajeva.

Da prinudna vakcinacija manje služi da se suzbije neka zaraza, a daleko više da bi se postigli neki drugi ciljevi, vidi se iz mnogobrojnih primera. Najpoznatiji je, svakako, onaj sa zarazom malih boginja. Do ove godine je vladala prava histerija u vezi toga, a onda su se svi, kao po komandi, utišali.

U međuvremenu uprkos (ili upravo zahvaljujući) visokoj stopi vakcinacije u svetu vlada najveća epidemija ove bolesti od Drugog svetskog rata na ovamo.

Američko Ministarstvo spoljnih poslova (State Department) objavilo je upozorenje onima koji putuju u Srbiju da se obavezno vakcinišu protiv malih boginja, jer ovde navodno vlada epidemija koju samo činovnici u Vašingtonu vide.

Naše vlasti i farmaceutski lobi, koji je uvek na usluzi, sada uporno ćute, za razliku od ranijih perioda kada su najavljivali epidemiju biblijskih razmera. Razlog za to je što u Srbiji nema dovoljno vakcina za odrasle, već samo one za decu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here