Home POGLEDI NAJMISTERIOZNIJI PROJEKAT: STVARA SE NOVA DRŽAVA HAZARA KOJA ĆE KONTROLISATI SVET I...

NAJMISTERIOZNIJI PROJEKAT: STVARA SE NOVA DRŽAVA HAZARA KOJA ĆE KONTROLISATI SVET I NOVI “PUT SVILE”– EVO GDE..

474
0
SHARE

«Ukrajinsko pitanje», kako je ispravno konstatovao Aleksandar Ogorodnikov, nije jednostavno, jer je potrebno i ide u prilog svim neprijateljima Rusije. Sa geopolitičke tačke gledišta, država Ukrajina je – «trojanski konj», ako ne za rasparčavanje Rusije, a ono za njeno maksimalno slabljenje i odskočna daska snaga NATO-a u slučaju prelaza politike Zapada u agresivniju fazu.

Do 2014. godine «ukrajinskim pitanjem» su se koristile SAD, Velika Britanija, Evropska unija, Vatikan i NATO, ali od te godine na geopolitičku pozornicu stupa novi «igrač» sa višestrukim (pomalo nedefinisanim) likom – Hazari – Jevreji i Izrael. Zapravo, aktivacija Izraela i Hazara ima dublji geopolitički razlog.

Naime, događaji na «arapskoj dugi», uključujući Libiju, Egipat i Siriju pokazali su se povezanim sa događajima u Ukrajini – tj. planom stvaranja «Nove Velike Hazarije», koja bi se prostirala od Sueckog kanala do Pribaltika i kontrolisala sve naftovode, gasovode i transportne puteve «novog velikog puta svile» koji ide iz Azije u Evropu, a to je značilo da se mora delovati u Ukrajini. U hazarskim medijima od obojene revolucije u Kijevu 2014. godine traje kampanja za zauzimanje «Erec Ukrajine» (zemlje Izraela).

Eduard Hodos, poreklom iz Harkova, inače poznati publicista i (bivši) predsednik jedne od jevrejskih religioznih zajednica, a za mnoge i najvažniji ekspert za hazarsku religioznu organizaciju ekstremističkog toka Habad, mnogo godina ranije je govorio i pisao o tome da se u Ukrajini stvara Nova Hazarija – Hazarski kaganat.

Međutim, malo je ko ozbiljno shvatio njegova upozorenja. Jasno je, dakle, da je «jevrejska tema» nezahvalna, često opasna, a u najblažoj varijanti na ovu temu se stavlja tačka, tako što se onima koji se uopšte usude da progovore o njoj stavlja etiketa «antisemita».

Međutim, Hodos je neprestano upozoravao, čak i posle dolaska na vlast kijevske hunte 2014. godine, da se «jevrejska» religiozna organizacija Habad (Staljin ju je proterao iz SSSR-a kao fašističku sektu) posle Gorbačovljeve perestrojke vratila na prostor bivšeg SSSR-a, gde radi na stvaranju Nove Hazarije u Ukrajini. (Hodos je, takođe, uveren da Habadovci imaju cinične i amoralne rituale u kojima su u velikoj meri zastupljeni kabalistički elementi.

Navodi i primer da je širina novčanice dolara – 66,6 mm. Drugim rečima, u ovoj meri dolara je sadržana satanistička šifra – 666.). Najvažnija parola Habadovaca glasi: «Jevreji iznad svega, a Habad iznad Jevreja!»

Hodos je aktivan i objavljuje analize vezane za Novu Hazariju u formi biltena (na interentu), kao i video komentare. Poslednja tema o kojoj je pisao i govorio u biltenu br. 50 bavila se ulogom Hazara u crkvenom raskolu u Ukrajini i dobijanja tomosa od Fanara.

HABAD NA VLASTI

Očigledno je da je Hodos bio u pravu. Stoga njegove teze zaslužuju pažnju, posebno nakon obojene revolucije 2014. godine kada su vlast u Kijevu osvojili Habadovci, tj. Hazari, i kada su ojačali pozicije u Vašingtonu.

Naime, kada su na vlast u Sjedinjenim Američkim Državama došli Bil Klinton i Albert Gor, Habad je ojačao svoje pozicije, jer je potpredsednik ove države bio pripadnik ove religiozne organizacije Hazara.

Pored toga, pripadnici Habada su dobili važna mesta u brojnim ministarstvima i državnim institucijama, a preuzeli su i organe Vrhovnog suda u Sjedinjenim Američkim Državama, kojima i danas dominiraju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here