Home POGLEDI LEKARI U ČUDU: DEVOJČICI NESTALE DVE NEIZLEČIVE BOLESTI, ONA TVRDI DA JE...

LEKARI U ČUDU: DEVOJČICI NESTALE DVE NEIZLEČIVE BOLESTI, ONA TVRDI DA JE BILA U RAJU (VIDEO)

157
0
SHARE

Dvanaestogodišnja Anabel Bim je imala samo 9 godina kada je pala sa drveta visokog 9 metara i videla raj.

Fox News Insider navodi da je Anabel Bim imala samo pet godina kada je ustanovljeno da pati od dve neizlečive bolesti.

Ove dve neizlečive bolesti su uticale na njen digestivni sistem, ali nakon što je pala sa drveta 2011. godine, svi simptomi su nestali i nisu joj više bili potrebni lekovi, navela je njena majka Kristi.

Ne postoji nikakvo zvanično objašnjenje za nestanak ovih bolesti, ali Anabelina porodica smatra da to ima veze sa tim što je Anabel videla raj kada je udarila glavu.

„Videla sam raj. Bilo je veoma svetlo i videla sam moju Mimi koja je umrla par nedelja ranije. Zato sam bila sigurna da sam u raju“, rekla je Anabel u utorak u emisiji „Fox & Friends“.

Anabelinu priču sada beleži njena majka, Kristi Bim, u novoj knjizi pod nazivom „Čudo sa neba: Mala devojka, njen put u raj i njena neverovatna priča o isceljenju“.

Kristi je za Star-Telegram rekla da su ona i njen muž poverovali u priču svoje ćerke pošto je Anabel videla malu devojčicu za koju joj je Isus rekao da je njena sestra.

Kristi je rekla da je pre Anabele imala pobačaj i veruje da je Anabela u stvari videla to nerođeno dete.

Iako je Kristi ubeđena da je oporavak njene ćerke „čudo“, Anabelin lekar dr Semjuel

Nurko, gastroenterolog iz Bostona, nije nazvao oporavak čudom, mada je rekao da devojčica više ne mora da dolazi na kontrole pošto su svi njeni simptomi nestali i pošto može da vodi normalan život bez ikakve terapije.

Anabela nije prva koja tvrdi da je videla raj. Četvorogodišnji dečak je 2014. godine rekao da je bio u raju dok je bio na operaciji slepog creva, a njegova priča je adaptirana za film „Raj postoji“.

Film je prošao super, zaradivši ukupno 101 milion dolara i osvojivši nominaciju za People’s Choice Awards.

Pogledajte video:

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here