Home POGLEDI KONAČNA ISTINA ZA TEŽAK ŠOK: IZA OVOG SE KRIJE MNOGO OPASNIJA IGRA…

KONAČNA ISTINA ZA TEŽAK ŠOK: IZA OVOG SE KRIJE MNOGO OPASNIJA IGRA…

169
0
SHARE

ŠTA SE ZBIVA ZAISTA? Šta se zbiva kod nas i u svetu u doba „resetovanja“ putem trovanja koronom?

Slobodan Erić, urednik „Geopolitike“, u uvodu za novi broj časopisa (109/2020) kaže, između ostalog:

„Između duboke države i globalizma postoji najbliža srodnost, iako globalisti postoje i u drugim državama – upravo vrh američke duboke države predstavlja jezgro i vrh globalne upravljačke elite. Globalisti, iako su formalno državljani raznih država, suštinski nemaju državu – bolje reći, nemaju Otadžbinu, njihova moć se rasprostire u mnogim državama, ceo svet je predmet njihovog interesovanja i interesa.

Izvor njihovog enormnog bogatstva proističe iz poslovanja koje se odvija, otprilike, na ovom principu: kupujemo sirovine gde su one najjeftinije (u Africi), proizvodimo robu u zemlji, vredne a jeftine radne snage (Kina, Tajland…), prodajemo robu na tržištima gde su cene finalnih proizvoda nekoliko desetina puta veće od proizvodnih (cena koštanja), Evropske unije i SAD, a porez plaćamo na Kajmanskim ostrvima. Problem nastaje što se tako stvoreno enormno bogatstvo ne troši samo za potrebe i luksuz te ekonomske elite, već i za političke promene u svetu – za prevrate, obojene revolucije – i, što je još opasnije, za promenu svesti ovoga sveta.

Iz programa koje finansiraju Rokfelerove i Soroševe fondacije, pravo na abortus, pravo na eutanaziju – mi vidimo da su to programi koju su osnovi protiv života. Iz čitavog seta ljudskih prava, koje one promovišu, vidimo da oni rastaču porodicu, relativizuju hrišćanske vrednosti, sa tendencijom da se hrišćanstvo – i u to veku kad smo obeležili jubilej Milanskog edikta, kada je hrišćanstvo ozakonjeno, legalizovano – sada kroz obratan proces, protera na margine društva, a odatle u katakombe.“

Pre toga, mora se napraviti lažno hrišćanstvo, onakvo kakvo je pape Franje, koje se potpuno miri sa globalizmom. Kad oni koji zaista veruju u Hrista budu gonjeni, mora se reći: hrišćanstvo je ono što nudi papa, a koji to ne priznaju – fanatici su, dostojni smrti.

To jest, iza svih aktivnosti globalista krije se, hteli mi to da znamo ili ne hteli, krije se rat protiv Bogočoveka i Njegove Crkve.

IZNENAĐENOST VILJEMA ENGDALA

Jedan od najpoznatijih antiglobalista, Viljem Engdal, u istom broju „Geopolitike“ jasno kaže da je i sam bio iznenađen kad je shvatio šta se dašava:“

Da budem iskren, kao i mnogi drugi, bio sam veoma iznenađen krizom koja je izbila na severu Kine, pogodivši potom ceo svet i čitavu svetsku ekonomiju. Pratim agendu i korake u uspostavljanju Novog svetskog poretka tokom poslednjih četrdeset godina svog života i napisao sam veliki broj knjiga koje su pokazale delatnosti sada pokojnih Dejvida Rokfelera i Bžežinskog, čiji su planovi bili da se unište nacionalne države i uspostavi kontrola od vrha do dna – nad bukvalno čitavim svetom. Uprkos svem tom istraživačkom radu, bio sam sasvim iznenađen kada sam video šta se dešava i šta su globalisti – ili globalni fašisti, kako ih ja zovem – uradili, a što možemo nazvati – savršenim zločinom.“

ŠTA JE PLAN GLOBALNACISTA?

A šta su, po Engdalu, uradili? On kaže: “Pandemija kovid-19, kako je nazvana bolest izazvana novo proglašenim virusom SARS-CoV-2, proizvela je preduslove za realizaciju velikog broja ciljeva koje kreatori novog svetskog poretka guraju decenijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here