Home POGLEDI DR STOJKOVIĆ ODGOVORILA MINISTRU ŠARČEVIĆU NA PRETNJU DA ĆE SRBIMA ODUZIMATI DECU...

DR STOJKOVIĆ ODGOVORILA MINISTRU ŠARČEVIĆU NA PRETNJU DA ĆE SRBIMA ODUZIMATI DECU (VIDEO)

355
0
SHARE

Izjava ministra Šarčevića da će se građanima Srbije oduzimati deca koja nisu vakcinisana izazvala je pravi haos na društvenim mrežama i desetine hiljada komentara uznemirenih građana.

Zašto ministar vodi ovakvu kampanju prilično je nejasno kada se zna da u većini zemalja Zapada članica EU vakcinacija dece nije obavezna.

Uz izlaganje dr Jovane Stojković treba napomenuti ono što ona uvek ističe, da nije protiv vakcinacije već da je protiv prisilne vakcinacije.

Poznata doktorka se zalaže za slobodu izbora u svim segmentima društva pa i za slobodu izbora po pitanju vakcinacije dece dajući pri tom niz snažnih argumenata koji su prisutni u praksi zemalja EU.

Šarčević opet preti oduzimanjem dece

Послушајте ретроспективу скорашњих догађаја као и гледиште глобалне анамнезе др Јоване Стојковић по питању ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ у Србији и претњи министра Шарчевића да ће деца оних родитеља који одбију вакцину бити ИЗМЕШТАНА ИЗ ТАКВИХ ПОРОДИЦА. О томе и многим другим појединостима у вези ВАКЦИНА и вакцинације а понајвише са ЕТИЧКОГ и ПРАВНОГ аспекта, др Јована Стојковић је практично упутила један ЈАВНИ АПЕЛ свим људима који имају свести, савети и храбрости да се прикључе у покушају да се у Србији одбране темељна љуска права, а нарочито по питању медицинских права грађана. Овај позив понајвише се односи на ПРАВНИКЕ (адвокате) који тренутно најбоље могу у томе помоћи свим грађанима који имају храбрости да стану иза свог имена у одбрани себе и најважније, за основна права своје деце, обзиром да је изузетно актуелизован проблем ПРЕТЊИ, наметања, дискриминације, застрашивања, ширења страха и панике, непотпуних и лажних вести као и притиска да се грађани предају без пружања икаквог отпора и без борбе. Уколико сте одважни и решени да од свега горе наведеног браните себе и своју СВЕТИЊУ (дете) јавите се УГ “Право на избор”, УГ „Живим за Србију“ или на страницу др Јоване Стојковић, да заједно покушамо да изборимо то право. Сила која нам прети јесте велика и моћна, али је оно што се брани СВЕТИЊА! Избор и крст одлуке је увек и само на нашој Души понаособ. Будите војници Истине и Правде! Прикључите се! До ПОБЕДЕ!

Pubblicato da Pravo na izbor su Domenica 7 aprile 2019

(Fejsbuk stranica Pravo na izbor)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here