Home POGLEDI DEJVID AJK: SVE JE OVO PLANIRANO.. (ŠOK VIDEO)

DEJVID AJK: SVE JE OVO PLANIRANO.. (ŠOK VIDEO)

589
0
SHARE

Britanski pisac i istraživač Dejvid Ajk, proslavio se naizgled čudnim teorijama, koje mnogi nikad nisu mogli da prihvate, ali je činjenica da ima ogroman broj sledbenika širom sveta.

U ova dva videa on raskrinkava planove oko koronavirusa, koji su očigledni da ih i najeminentniji naučnici i lekari otkrivaju.

Manipulacije poput one da treba nositi maske koje dokazano ne štite od koronavirusa, a što potvrđuju naučnici širom sveta, ne služe da sačuvaju zdravlje ljudi nego da drže mase u pokornosti kao i da ostvaruju političke manevre kao i profit.

Manipulacijama sa koronom ostvaruju se i političke prevare ali i farmako prevare.

Oni koji su osmislili koronu prvenstveno da ometaju reizbor Trampa, kao i da zarade milijarde od vakcina doživeli su najveći udarac u poslednjoj deceniji kada su Rusi nedavno prvi pronašli vakcinu i prvi je registrovali kao lek. O tome OVDE

Sada vidimo da upravo ti kreatori žure da i svoje neproverene vakcine što pre utrape svetu jer su ih Rusi pretekli.

Treba naglasiti da su Rusi tradicionalno opezni prema proizvodnji lekova  a naročito vakcina, jer u Rusiji postoji zakon da se niko ne sme silom vakcinisati a ukoliko je lekar dao pacijentu vakcinu a pritom ga nije upozorio na posledice, može krivično da odgovara.

Ima još mnogo nejasnih stvari oko koronavirusa, a neke ćete čuti u ova dva videa:

Govor Dejvida Ajka na protestu u Londonu

Govor Dejvida Ajka na protestu u LondonuGovor Dejvida Ajka na protestu u LondonuGovor Dejvida Ajka na protestu u Londonu prevod i video obrada Marija stojakovichttps://www.facebook.com/stojakovic.marija

Pubblicato da Naše Svinje su najprljavije u Selu su Sabato 29 agosto 2020


Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here