Home POGLEDI ASTRONOM SNIMIO DVA VANZEMALJSKA BRODA IZNAD MESECA (VIDEO)

ASTRONOM SNIMIO DVA VANZEMALJSKA BRODA IZNAD MESECA (VIDEO)

434
0
SHARE

Astronom amater iz Turske uočio je dva NLO-a u obliku dijamanta kako nisko lebde iznad površine Meseca, a zatim prelaze preko Mesečeve površine. Jedan leteći objekt izgleda dvostruko veći od drugog.

Kada je video postao viralan, popularni istraživač Skot Voring analizirao je snimak i uverio se da je reč o autentičnom dokazu vanzemaljske prisutnosti na Mesecu.

“Ovaj objekt zapravo su dva NLO-a koji lete rame uz rame, poput borbenih letilica. Oba su objekta u obliku dijamanta, ali jedan je dvostruko veći od drugog. Da su to meteori, iza sebe bi ostavili tragove ostataka i nema šanse da bi bili savršeni dijamanti koji bi leteli rame uz rame.

To su vanzemaljski brodovi koji lete iznad našeg Meseca. To je sto posto dokaz da se vanzemaljci aktivno koriste našim Mesecom, ne samo kao bazom nego i kao domom”, napisao je Voring na svojoj internet stranici UFO Sightings Daily.

Iako su mnogi stručnjaci odbacili tvrdnje Voringa kao slučaj pareidolije, istraživač nastavlja tražiti anomalije na NASA-inim slikama. U jednom trenutku, takođe je zatražio od predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa da ga imenuje za šefa NASA-e kako bi on mogao otvoriti ključne detalje o postojanju vanzemaljskog života.

Evo kako izgleda ovaj fascinantan snimak:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here