Home MAGAZIN ŽIRINOVSKI: „U POZADINI PANDEMIJE KORONA VIRUSA, JE DA SE UVEDU ZDRAVSTVENI PASOŠI...

ŽIRINOVSKI: „U POZADINI PANDEMIJE KORONA VIRUSA, JE DA SE UVEDU ZDRAVSTVENI PASOŠI I TAKO ZAPOČNE ČIPOVANJE LJUDI“

179
0
SHARE

LIDER Liberalno-demokratske partije, poslanik Državne dume Vladimir Žirinovski uvideo je filozofsku dilemu u kineskom predlogu. U pozadini pandemije korona virusa, je da se uvedu zdravstveni pasoši i tako započne čipovanje ljudi, izveštava dopisnik REGNUM-a.

– Jednostavan primer. Naravno, dobro je što su kamere sada svuda na ulici. Ovo smanjuje kriminal, povećava sigurnost na putu. Ali kada je ceo naš život u objektivu kamere, to dovodi do razočaranja – kaže Žirinovski u kanalu TG.

Istovremeno, priznaje da će se „ubuduće čipovanje obavljati od trenutka rođenja, a to će pomoći ljudima da žive duže – do 100, do 120 godina – manje se razbolevaju, žive sigurnije“.

Ali da li će to biti dobro, pita parlamentarac.

– Budućnost je život bez emocija. Sada nam to deluje odvratno, našoj generaciji deluje tužno, jer smo navikli na stalni bliski kontakt: grljenje, ljubljenje, nastupi, restorani, planinarenje, plaže itd.

Ali budućnost je u individualnoj izolaciji, a nove generacije od rođenja imaće naviku da žive povučenije. I šta god neko sada o tome mislio, ovo je najverovatniji scenario za razvoj civilizacije – zaključuje Žirinovski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here