Home MAGAZIN PUTINOV STRATEŠKI ANALITIČAR KOJI JE PREDVIDEO MNOGE BITNE STVARI 10 GODINA RANIJE-...

PUTINOV STRATEŠKI ANALITIČAR KOJI JE PREDVIDEO MNOGE BITNE STVARI 10 GODINA RANIJE- EVO ŠTA ĆE SE DOGODITI U SRBIJI

457
0
SHARE

To je kombinovanje vojnih snaga, političko-diplomatskih, finansijsko-ekonomskih, informaciono-psiholoških i informaciono-tehničkih metoda pritisaka, i obojenih revolucija, terorizma i ekstremizma, delovanja specijalnih službi, snaga za specijalne operacije i struktura javne diplomatije, koje se sprovode u skladu s planom neke vlade, vojno-političkog bloka ili transnacionalnih korporacija.

Preti li Srbiji i Balkanu ponovo opasnost veće destabilizacije, odnosno hibridnog napada, i ko bi mogao da ga izvede?

Srbija i Balkan su u opasnosti od destabilizacije. Pokretač hibridnog napada, kao i do sada, može biti London i njegov dugogodišnji agent DŽordž Soroš, rodom iz susedne Mađarske, u kojoj stalno pokušava da destabilizuje situaciju.

Soroš je organizovao migracionu krizu pre nekoliko godina na Balkanu, kada su milioni mladih s Bliskog istoka, iz Afrike i Avganistana prošli preko Srbije. Postoje dve američke spoljne politike: zvanična Donalda Trampa i nezvanična probritanskog „klintonovskog klana” uz podršku britanskog agenta DŽordža Sorosa. Oni su u fazi akutne konfrontacije na Balkanu.

 

Tramp je na zasedanju GS UN 24. septembra pozvao zemlje širom sveta da odustanu od globalizma i opredele se za nacionalizam, naglašavajući da mudri lideri stavljaju interese svojih naroda i zemalja na prvo mesto. „Budućnost ne pripada globalistima, već patriotama”, rekao je Tramp.

Nezakonito svrgavanje Trampa je krajnji cilj globalista – klintonista i Soroša. Oni su postavili cilj destabilizacije Balkana, a zatim i cele Evrope, kako bi se diskreditovao Tramp i njegovi spoljnopolitički prioriteti, posebno stvaranje novog sistema međunarodnih odnosa koji će se zasnivati na uzajamno korisnoj saradnji među narodima i sprečavanju uplitanja u unutrašnje stvari država.

Ako se odjednom na Balkanu „slučajno” dogodi novi međuetnički sukob, Bela kuća će neizbežno biti uvučena, a Tramp postati talac politike svojih probritanskih globalističkih protivnika. Naime, Balkan je strateško mesto za britansku kontrolu nad Evropom i Bliskim istokom.

Zaista se nadam da će se 2020. dogoditi nova Jalta, kao 1945. godine. I da će tri glavna svetska lidera – Vladimir Putin, Donald Tramp i Si Đinping moći da stvore novi, pravedniji sistem međunarodnih odnosa zasnovan na dijalogu civilizacija i obostrano korisnoj saradnji među narodima.

(politika.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here