Home MAGAZIN PROIZVOĐAČ VAKCINA PRIZNAO: VAKCINE TREBA DA GENETSKI PROMENE LJUDE, SVE JE UVELIKO...

PROIZVOĐAČ VAKCINA PRIZNAO: VAKCINE TREBA DA GENETSKI PROMENE LJUDE, SVE JE UVELIKO U TOKU- JEZIVI PODACI!

433
0
SHARE

Pred cenjenim čitaocima ekskluzivno se nalazi tekst nemačkog autora Daniela Princa (Daniel Prinz) „Vakcine treba da genetski promene ljude – ko ne preživi, imao je peh“.

Daniel Princ je, inače, autor više knjiga na temu vakcinacija, tajnih društava, genetike i čipovanja ljudi… NJegova knjiga „Da su Nemci znali …“, izdata 2014. godina postala je bestseler, a 2017. godine izašla mu je knjiga „Kad bi čovečanstvo samo znalo… suočavamo se sa najvećim otkrićima svih vremena!“

Obe knjige – posebno njegov noviji rad – izazivaju kontroverzne diskusije, a takođe se čuju glasovi iz određenih krugova koji bi najradije želeli da spreče širenje ove vrste otkrića (informacija).

Mi se od srca zahvaljujemo gospodinu Danielu Princu i Redakciji sajta connectiv.events koji su dali saglasnost da se tekst objavi na „Borbi za veru“.

Tekst je sa nemačkog prevela naš saradnik Danijela Bruner (Danijela Brunner), kojoj takođe upućujemo veliku zahvalnost.

Uredništvo

+ + +

Daniel Princ:

Ispitivačka laboratorija Zemlja:

Vakcine treba da genetski promene ljude – ko ne preživi, imao je peh

Tokom trenutne svetske histerije vakcinacija, sve više delikatnih informacija izlazi na videlo kada je reč o temi vakcina. Čak i ako u ovoj zemlji postoji mnoštvo informacija o toksičnim sastavima i štetnosti seruma vakcina, (1) naročito delikatni detalji često dolaze iz inostranstva, koji, kada složite delove slagalice, sve više i više otkrivaju neverovatne razmere prljavština koje se na nama ljudima vrše.

Istražni novinar DŽon Rapoport, (Jon Rappoport) dobro poznat u SAD, dodaje i druge važne delove u celinu slagalice. Na primer, (2) on ukazuje na članak u NJujork Tajmsu (New York Times) iz 2015. godine, koji govori o najnovijim naučnim dostignućima, ubrizgavanja veštačkih antitela, na primer za deaktiviranje HIV-a i zaštitu tela od budućih infekcija. Sjajna stvar, pomislio bi čovek, ali ovde moramo čitati između redova. U članku se dalje kaže:

„Ubacivanjem sintetičkih gena u mišiće majmuna, naučnici prvenstveno menjaju životinje kako bi se oduprli bolesti. Prvi pokušaj ispitivanja na ljudima zasnovan na ovoj strategiji – koji se naziva imunološka profilaksa prenosom gena ili I.G.T – je na putu i ​​nekoliko sledećih su već isplanirane”.

Za I.G.T. dalje se navodi u izveštaju:

„I.G.T. se potpuno razlikuje od tradicionalnih vakcinacija. Umesto toga, to je oblik genske terapije. Naučnici izoluju gene koji izoluju jaka antitela protiv određenih bolesti, a zatim sintetišu njihove veštačke verzije. Geni se ubacuju u viruse i ubrizgavaju u ljudsko tkivo – obično u mišiće “.

Zatim dolazi sledeća ključna izjava:

„Virusi ulaze u ljudske ćelije sa njihovom DNK i sintetički gen se integrise u DNK primaoca. Ako sve bude u redu, novi geni instruišu ćelije da počnu da proizvode jaka antitela “.

Imunolog dr. Farzan (Dr. Farzan) je veliki optimista u pogledu mnogih mogućih upotreba ove metode, kada smatra da mašti nisu postavljene nikakve granice. Jer navodne studije bi sugerisale da bi se postupak I.G.T. mogao koristiti protiv bolesti koje su imune na obične vakcine.

Pred kraj se pominje zanimljiv aspekt koji bi nas trebao na-terati da se trgnemo: ljudski imuni sistem, nastavlja se u članku, mogao bi da napadne veštačka antitela ili viruse kojima se ona prenose, što bi zaštitu učinilo ništav-nom. Dr. Farzan (Dr. Farzan) i drugi istraživači već traže molekularne prekidače koji jednostavno isključuju proizvodnju (sopstvenih) antitela. Neverovatno!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here