Home MAGAZIN ĆUP SA BLAGOM, OSVETA ILI PLJAČKA? O MISTERIOZNOM MASAKRU U JABUKOVCU POSTOJI...

ĆUP SA BLAGOM, OSVETA ILI PLJAČKA? O MISTERIOZNOM MASAKRU U JABUKOVCU POSTOJI NEKOLIKO TEORIJA, A ZBOG JEDNE JE CELO SELO U STRAHU

237
0
SHARE

Navodno, istražitelji su otkrili i da su u zločinu korišćena dva oružja, pa postoje indicije da je i izvršilaca više, odnosno najmanje dvojica.

Sa druge strane, ostalo je nerazjašnjeno šta su lopovi tražili u kući bez struje i vode, koja je udaljena nekoliko kilometara od sela.

Meštani Jabukovca, kako kažu, danima žive u strahu da će ubica, ili više njih, pljačkajući „zakucati i na njihova vrata“.

Ubili ih profesionalci zbog zavade

Pošto Raju Kazimirovića celo selo poznaje po njegovoj prekoj naravi i svadljivosti, postoje sumnje da se zavadio sa nekim, te da je taj iz osvete unajmio profesionalca koji ih je likvidirao.

U prilog toj tezi idu i činjenice da je likvidacija izvršena po ugledu na mafijaške, da ubica ili više njih nijednom nisu promašili, te da na licu mesta nisu pronađene čaure zbog čega je još uvek nejasno kojim oružjem su izvršena ubistva.

Takođe, „Novosti“ su danas prenele nezvanične informacije da krvi na traktoru, na tremu i ispred kuće gde su pronađena njihova beživotna tela, nije bilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here