Home AKTUELNO PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Ova DRŽAVA traži radnike i NUDI PAPIRE!...

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Ova DRŽAVA traži radnike i NUDI PAPIRE! PLATA JE VEĆA OD 60.000 $

208
0
SHARE

Naime, u ovu državu smeštenu na istočnoj obali, uz Atlantski okean, moguće je preseliti se sa porodicom, ali samo ako se ispune određeni uslovi!

Nju Bransvik (New Brunswick) pokrajina u Kanadi nudi ubrzani program za stručne emigrante, a ponuda između ostalog obuhvata vozače kamiona! Plata koju mogu da dobiju je oko 61.000 dolara godišnje, prenose beogradski mediji.

Naime, u ovu državu smeštenu na istočnoj obali, uz Atlantski okean, moguće je preseliti se sa porodicom ali samo ako se ispune određeni uslovi.

– Potrebno je da vozač poseduje vozačku dozvolu E kategorije minimum tri godine, da ima poslovno iskustvo u poslednjih pet godina, kao i položen IELTS test sa najmanjom ocenom 5 (dokaz da ste u stanju da govorite, pišete, slušate i čitate na engleskom jeziku) – neki su od neophodnih zahteva koje zainteresovani treba da ispune.

Takođe, da bi emigrirali sa porodicom ili samostalno, potrebno je da vladi Kanade dokažete da imate dovoljno novca da se samostalno izdržavate. Ovaj program je samo jedan od mnogih koje preko godine organizuju kandaske provincije, sa ciljem da poboljšaju svoju ekonomiju, ali i nasele nedovoljno naseljene krajeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here