Home TEMA DANA DR NESTOROVIĆ UPOZORAVA: NAPUNIĆEMO GROBLJA, ALI NE ZBOG KOVIDA!

DR NESTOROVIĆ UPOZORAVA: NAPUNIĆEMO GROBLJA, ALI NE ZBOG KOVIDA!

1576
0
SHARE

U emisiji Na pravom mestu Televizije Hepi gostovao je i dr Branimir Nestorović, penzionisani profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Donosimo izvode iz razgovora.

“Nema nikakvog stručnog dijaloga. Već osamdeset šesta ili koja nedelja epidemije – je li bila nekad neka otvorena tribina među lekarima? Sve po televizijama se nešto svađamo, pričamo priče. To nije mesto. Četiri puta sam upućivao poziv – prvo ovom alternativnom, pa ovom kriznom štabu… Znači nema nikakav stručni dijalog… Ja sam sto puta pitao: „Ko je napravio protokol za lečenje? Koji pi-si-ar test koristimo?“ Imate pedeset sedam pi-si-ar testova u svetu.

Recimo, Američka agencija za lekove povlači pi-si-ar test iz upotrebe od 1. januara jer je nespecifičan, on određuje i grip i razne druge viruse… Zato nema gripa… Onda ostaje to pitanje autopsije. Po našem zakonu o zaraznim bolestima, svaki pacijent koji umre od teške zarazne bolesti – mora da se uradi autopsija. Piše u Zakonu o zaraznim bolestima. A mi ne radimo… Znači, onda pravimo krivično delo zato što ne radimo autopsiju.

Onda sad terapija… Jer, ako postoji terapija, a postoji terapija – ivermektin, hidroksihlorokin, cink, intravenski vitamin Ce – to se zna, znalo se u julu prošle godine, kad je Rault objavio one svoje prve radove – i sad niko to ne pominje… Zašto niko ne pominje? Pa prosto – ako ima terapija, onda se postavlja pitanje svrsishodnosti vakcine, naravno. Jer videli smo da vakcina, nažalost, nije efikasna. Ako je Fajzer u Izraelu 46 posto efikasan… Kad je Fajzer podneo studiju za vakcinu, rekli su da 96 posto štiti osobe od oboljevanja. A znaš koliko je štitio u kontrolnoj grupi placebo? 94,6. Znači, razlika je bila jedan i po posto. Jedan i po posto između kontrolne grupe i vakcinacije! To je sve politika. Od samog početka je politika.”– rekao je Nestorović.

“Pazi – pandemija… Pandemija je bila do svinjskog gripa – 40 posto obolelih, 12 posto smrtnosti. U ovom trenutku još nismo došli, posle godinu i po dana, do 40 posto obolelih u svetu. A smrtnost je manje od 0,1 posto. Pandemija je proglašena u momentu kad je

bilo šesnaest smrtnih slučajeva, u februaru mesecu (2020. – prim. Stanja stvari) u svetu. Šesnaest! A test za dijagnozu je odobren jedan dan pošto je apliciran – 19. januara aplicirano, 20. januara odobreno. Čovek postavlja pitanja kakva je to medicina.

“Da se vratim na naš Krizni štab, pošto oni su nama interesantni, oni nama kroje kapu… I sâm sam bio, dok sam izašao iz te priče… I onda je bila priča, na početku, ne može vakcina da se napravi za manje od 18 meseci… I onda se pojavila vakcina u septembru, i kažu „Super je, ispitano, sve u redu!“ Zamislite sad ovu priču: oni koji su dobili dve doze mogu i dalje da se razbole, treba da dobiju i treću dozu… Kakva je ta vakcina – ona nije za delta soj… Ti si pravio vakcinu – koliko ja znam – za beta soj. Ti si sad napravio vakcinu za određenu konfiguraciju.

Prosto rečeno, imaš bravu – imaš ključ. I taj ključ otključava tu bravu. Sad se brava promenila, pojavio se neki zubac, i ključ ne može da uđe u bravu. I ti mi objašnjavaš da

kad daš treću dozu iste te vakcine, sad će da deluje – znači, uradim četiri ključa, i ta četiri ključa će sad otključati istu ovu bravu koju ne može da otključa nijedan od njih… Nek mi neko objasni kako je to moguće. Prosto rečeno – to je nemoguće. Jedan viče treba Fajzer da se primi kao revakcina, ovaj drugi kaže treba kineska da se primi… Na šta to liči? Kakva je to medicina?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here